tijd om wat samen te vatten

De komende 2 weken heb ik verlof. Tijd dus om een aantal websites te bekijken en netjes samen te vatten. Ik zou eerst moeten beginnen met het begin : de documenten van Martinus Evers samenvatten en zo zijn traject duidelijk te maken. Hoe weet ik dat hij bij het 23 heeft gezeten ? Dat soort zaken. En dan kan ik al eens kijken wat ik nu al weet van het 23e linieregiment. Zeker belangrijk is dat dit regiment is ontdubbeld in 1916, het jaar dat Martinus Evers zich in Folkestone heeft gemeld voor militaire dienst. En wat vind ik terug over het Folkestone van 1916 ?
Ondertussen heb ik ook een Facebookpagina aangemaakt voor Martinus Evers. Via de tijdlijn van Facebook heb ik de belangrijkste veldslagen van 1914-1918 vermeld, met foto’s gevonden via google. Maar het gaat dan om veldslagen waar voor Fransen, Engelsen en Duitsers bij betrokken zijn. Nu komt het erop aan de veldslagen van de Belgen op te zoeken en daar ook te vermelden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.