vader Evers op de website van Hamont-Achel

Vandaag heb ik zeer toevallig een foto van mijn eigen grootvader gevonden. Op de website van Hamont-Achel nog wel ! Ik wist al dat grootvader in 1916 in Auvours was geweest. En dan leek het voor de hand om even te googelen op Auvours + 1916. De tweede website die ik bekijk, is van de stad Hamont-Achel. En daar zie ik een foto van Hamontenaren die in 1916 in Auvours waren geweest. Ik bekijk deze foto en zie dat de man achteraan links toch wel een typisch Eversgezicht heeft. Hij lijkt heel sterk op familie van mij. Ik druk de foto af en laat ze aan mijn moeder zien. En die herkent de foto van bij haar moeder. De man achteraan links is inderdaad mijn grootvader.

HamontenarenInAuvours19160430_Bijgewerkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.