informatie uit het militair museum in Brussel

Twee man sterk waren ze, de onderzoekers die naar Brussel zijn getrokken om na te gaan waar het 23e linieregiment overal gezeten heeft. En met het 23e Martinus Evers ook , natuurlijk ! Er zijn 8 bladzijden nota’s genomen die de komende dagen en weken verwerkt zullen worden. Eerst een samenvatting in Word. En daarna wordt dit Word document opgedeeld in diverse webpagina’s met foto’s erbij als we die via google kunnen vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.