Poperinge en de Groote Beweging

De Groote Oorlog was de eerste geïndustrialiseerde oorlog tot dan toe. En daar hoort ook massatransport bij. Poperinge was een draaischijf in dit massatransport aan het westelijke front. Gelegen vlak bij Ieper was Poperinge dan ook van levensbelang voor de geallieerden. De stad Poperinge organiseert een tentoonstelling gewijd aan deze “Groote Beweging”. Hieronder vind je al wat meer informatie. Wie nog meer wil weten, kan terecht op de website http://www.poperinge14-18.be/.

Poperinge Groote Beweging

Poperinge Groote Beweging

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.